jQuery(function ($) { $( document ).ready(function() { $(“.button-ga”).on(“click”, function(e){ var id = e.target.id; ga(‘send’, ‘event’, ‘Click’, ‘Kontakt’); }); }); });

Tv-inspektion

Kig rørene igennem med tv-inspektion

Kloak tv-inspektion

Et vigtigt og meget brugbart redskab til at arbejde med de rør, der allerede er i jorden eller ikke er nemt tilgængelige, er tv-inspektion. Muligheden for at kigge indvendigt i forskellige rør er næsten uvurderlig, når man arbejder med kloakker.

TV-inspektion er sådan set simpelt nok – det drejer sig om at sende et lille kamera ind i rørene, man gerne vil kigge nærmere på.

På den måde kan man få syn for sagen, hvis man mistænker et læk eller et brud. Man kan se, hvordan rørenes tilstand er indvendigt, og den viden kan være meget værdifuld.

De rigtige kompetencer muliggør inspektionen

Det er ikke bare at binde en snor om et kamera, og så ellers tyre det ned i nogle rør, hvis man vil have en ordentlig tv-inspektion. Den gode inspektion kræver nogle kompetencer og noget udstyr, som sikrer et højt kvalitetsniveau.

Derfor har vi i Hadbjerg Mur og Beton naturligvis tv-operatører, der er certificeret i tv-inspektion hos brancheforeningen på området – Kloakmestrenes TV-Inspektion.

Det sikrer dig, at vi ikke bare kan fortælle dig, hvad der sker nede i dine rør, du kan også være sikker på, at vi kan klassificere eventuelle skader korrekt, så du kan få det optimale ud af dine forsikringer.

Faktisk kan vi klare det meste af processen med ødelagte kloakrør. Vi kan stå for at anmelde skaden, kontakten med forsikringens taksator og udførelsen af udbedringen. De fleste skader på rørene er nemlig med i en almindelig rørskadeforsikring.

Få mere information om tv-inspektion

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig snarest. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.

GDPR-accept