jQuery(function ($) { $( document ).ready(function() { $(“.button-ga”).on(“click”, function(e){ var id = e.target.id; ga(‘send’, ‘event’, ‘Click’, ‘Kontakt’); }); }); });

Anlægsarbejde

Anlægsarbejde i alle former

Anlægsarbejde hos Hmb Aps

Vi er ikke bange for at få jord under neglene – ret bogstaveligt. Vi udfører en lang række forskellige anlægsopgaver, og vi har stor erfaring med at udjævne terræn, lægge dræn og alle de andre former for anlægsarbejde.

Især i forbindelse med større projekter kan der være brug for anlægsarbejde af den ene eller den anden art, og her kan Hadbjerg Mur og Beton klare jobbet.

Skal der asfalteres til en parkeringsplads eller lægges belægning på en vej, kan vi stå for at levere et resultat, du bliver tilfreds med. Vi stræber altid efter at vise den store kvalitet i arbejdet, vi selv sætter pris på og har som mål.

Det grønne miljø i området

For de fleste arkitekter og landskabsdesignere er det vigtigt at have grønne områder og naturlige oaser tænkt ind i de store projekter. De besøgende – hvad enten det er medarbejdere eller forbipasserende – vil ofte gerne have et grønt åndehul.

Vores erfaring med anlægsarbejde gør os også i stand til at varetage anlægningen af disse grønne områder, som kan give et afbræk fra de store bygningsværker.

Hvad enten det drejer sig om den flotte græsplæne med stien igennem anlægget eller en hel lille hule af buske, træer og blomster, kan vi klare landskabsarkitekternes ønsker til dit projekt.

Vi kan klare de store projekter

Store anlægsprojekter

Der er ikke det projekt, der er for stort til os. Du kan roligt komme til Hadbjerg Mur og Beton med dine planer om et nyt hovedkontor eller den nye kommunale sportsplads eller legeplads.

Vores maskinpark er fuldt udstyret og kan klare selv de helt store projekter.

Uanset hvor stor din opgave er, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre. Vi har også stor erfaring med at varetage entrepriser i alle størrelser, hvis der skal koordineres med mange virksomheder.

Vores erfaring med kloakker betyder også, at vi har ekspertisen til at indtænke sådan noget som regnvandsafledning og skybrudssikring, så design og udførelse spiller optimalt sammen.

Få mere information om anlægsarbejde

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig snarest. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.

GDPR-accept