jQuery(function ($) { $( document ).ready(function() { $(“.button-ga”).on(“click”, function(e){ var id = e.target.id; ga(‘send’, ‘event’, ‘Click’, ‘Kontakt’); }); }); });

Beton

Vi er eksperter i at arbejde med beton

Hmb er eksperter i beton

Betonarbejde er ikke noget nyt for os i Hadbjerg Mur og Beton. Det er trods alt en del af vores navn, og det forpligter, men selvfølgelig leverer vi varen.

Vi har stor erfaring med forskellige former for arbejde med beton, og vi kan klare de fleste projekter, der indeholder det vidunderlige materiale. Beton er fleksibelt at arbejde med, og det kan bruges til et væld af forskellige opgaver.

Måske er det store, firkantede lejlighedskomplekser fra 70’erne, der dukker op, når du tænker på beton, men sådan er det langt fra. Beton og betonarbejde kan noget, som få andre materialer kan, og der er mulighed for arkitekter for at udtrykke sig på mange måder end bare firkanter.

In situ-beton giver fleksibilitet

Et af vores specialer er in situ-beton. Vi har vores egen forskalling, som gør os i stand til at støbe næsten hvad det skulle være på stedet.

Når man kan støbe på stedet og ikke være afhængig af forproducerede elementer, kan arkitekters kreativitet virkelig skinne igennem. Det er med in situ-beton, arkitekternes ideer for alvor kan blive til virkelighed, fordi vi bliver i stand til at skabe mere specialiserede dele af byggeriet end forproducerede elementer.

Med in situ-beton bliver projektet mere smidigt, og det kan betyde meget for både byggeprocessen og det færdige udtryk.

Betongulve er efterspurgte af mange

Betongulve hos hmb aps

Det rå og industrielle udtryk er moderne, og derfor er betongulve i dag en efterspurgt del af mange byggeprojekter. Faktisk er det en tendens, vi kan se i mange forskellige former for byggeprojekter, og betongulvet kan også bruges til mange ting.

Betongulvet er næsten et must til erhvervsmæssigt brug, fordi det er så slidstærkt og hårdført – noget der er nødvendigt, hvis man skal have tungt maskineri parkeret i en hal, eller hvis man har store produktionsanlæg, der skal kunne rykkes fra tid til anden.

Vi får dog også forespørgsler på betongulve på byggerier, der skal munde ud i private boliger, fordi beton netop kan have et helt særligt udtryk, som har denne rå aura og fornemmelse.

Det selvom vi selvfølgelig kan få glattet ud, så betonen reelt er næsten silkeblød at gå på, når man bare er i strømpesokker derhjemme.

Uanset hvad dit betongulv skal bruges til, kan vi i Hadbjerg Mur og Beton løfte opgaven og levere et slidstærkt og æstetisk gulv efter dine ønsker.

Råhuse giver plads til det unikke

Det er populært at få sat et råhus op, som man selv kan lægge gulve i, montere køkken i og alt det andet. Råhuse er en god måde for mange, der gerne vil bygge selv, men ikke har mulighed for at lave det hele fra bunden.

Hos Hadbjerg Mur og Beton tilbyder vi at opstille råhuse, der overholder alle krav fra lovmæssig side, som så kan blive tilpasset de ønsker, der måtte være i forhold til udtryk, installationer og meget andet.

Vi kan lave både fundament, vægge og taget på huset, og så er det bare om at beslutte dig for, hvad der skal fyldes ind. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde inden for råhuse her.

Fundamenter og fundamentunderstøbning – læs mere

Fundamenter og fundamentunderstøbning

Skal der laves noget med fundamentet eller soklen, er vi de rigtige til opgaven. Vores erfarne mandskab og moderne maskiner kan klare at lave et solidt fundament til din opgave, ligesom vi kan stå for en eventuel fundamentunderstøbning.

Alle byggerier skal stå på et fundament eller en sokkel, og derfor kommer man ikke uden om det, når man skal bygge. Det er trods alt det, der skal bære hele projektet – bogstaveligt talt.

Fordi der er så stor vægt på et byggeris fundament, kan en understøbning af fundamentet være nødvendig. Det kan være, der skal tilføjes en etage, eller måske skal kældergulvet sænkes, og fundamentet skal længere ned.

Uanset hvad der ligger til grund for dit projekt med fundament eller sokkel, er vi de rigtige. Du kan læse mere om, hvad vi kan gøre inden for fundamenter og sokler samt fundamentunderstøvning ved at trykke på linkene.

Få mere information om betonarbejde

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig snarest. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.

GDPR-accept