jQuery(function ($) { $( document ).ready(function() { $(“.button-ga”).on(“click”, function(e){ var id = e.target.id; ga(‘send’, ‘event’, ‘Click’, ‘Kontakt’); }); }); });

Om Hadbjerg Mur og Beton

Om Hadbjerg Mur og Beton

Hadbjerg Mur og Beton er specialister inden for byggeprojekter, der involverer beton, jord og anlæg. Siden 2006 har Morten Eriksen været i spidsen for virksomheden, og igennem årene er det blevet til en række store byggeprojekter, der alle er udført med fokus på kvalitet.

Kvalitet og den gode kommunikation med kunder og samarbejdspartnere er i fokus for Hadbjerg Mur og Beton i det daglige arbejde, og det kan mærkes.

Blandt andet er Hadbjerg Mur og Beton en af de entreprenørvirksomheder, der går foran med den teknologiske udvikling. Som en af de første virksomheder har Hadbjerg Mur og Beton taget teknologiens muligheder til sig og benytter sig dagligt af de muligheder, der følger med.

Det betyder blandt andet, at vores samarbejdspartnere og bygherrer altid kan følge med i arbejdet, som logges digitalt, og på den måde kan man skære væsentligt ned på de sager, der tages op på byggemøder. Jo større et projekt, des mere får man ud af at bruge teknologien, som Hadbjerg Mur og Beton.

Den moderne tilgang til arbejdet, som giver en digital kvalitetssikring og en forbedret kommunikation, er noget tidligere kunder har været meget glade for. Derfor vil Hadbjerg Mur og Beton fortsat være på forkant med den digitale udvikling inden for entreprenørfaget.

Læs eventuelt mere om, hvad Hadbjerg Mur og Beton tilbyder inden for entrepriser her.

En alsidig virksomhed med store kompetencer

Hos Hadbjerg Mur og Beton kan vi klare de fleste opgaver, der falder inden for kategorien ’byggeri’. Vi plejer at sige, at vi er specialister i det, der skal laves fra knæene og ned – selvom vi også kan lave andet.

Selvom vi også laver sådan noget som råhuse, og kan varetage store entrepriser, så ligger mange af vores opgaver i det, der foregår netop i knæhøjde og under.

Det er sådan noget som:

Har du et større projekt, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Det ordentlige arbejde for alle

Kvalitet og ordentlighed kendetegner ikke kun slutproduktet fra Hadbjerg Mur og Beton. Dette fokus kan mærkes hele vejen rundt i virksomheden.

Vi er naturligvis medlem af brancheforeningen Dansk Byggeri og også medlem af Byggaranti, som sikrer forbrugerne, der får udført byggearbejde. Du kan læse mere om Byggaranti og ordningens hjemmeside.

Også medarbejderne kan mærke, at Hadbjerg Mur og Beton er en virksomhed, der gør tingene på den rigtige måde.

På grund af stor efterspørgsel på virksomhedens arbejde har Hadbjerg Mur og Beton indhentet arbejdskraft fra udlandet for at kunne nå i mål med opgaverne. Derfor er virksomheden gået sammen med fagforeningen 3F om at sikre vilkårene for de udenlandske arbejdere – først på vikarbasis og sidenhen som fastansatte under overenskomst.

I Hadbjerg Mur og Beton sætter man medarbejdernes velbefindende og en god holdånd højt. På den måde sikrer man sig glade medarbejdere, som altid kan yde sit optimale på arbejdet.

Der er jævnligt arrangementer for medarbejderne, og vi har stor fokus på, at vi alle er en del af et hold. Vores medarbejdere får også mulighed for at udvikle sig fagligt, hvis de ønsker det, og vi gør noget for, at vi har plads til alle.

Læs eventuelt mere om at arbejde for Hadbjerg Mur og Beton her.