jQuery(function ($) { $( document ).ready(function() { $(“.button-ga”).on(“click”, function(e){ var id = e.target.id; ga(‘send’, ‘event’, ‘Click’, ‘Kontakt’); }); }); });

Råhuse

Vi klarer det grundlæggende for dit næste byggeprojekt

Råhuse HMB ApS

Når man skal bygge et helt nyt hus, skal der tages stilling til tusind ting. Alt fra hvor dyb kælderen skal graves til farven på stikkontakter skal overvejes. Det kan være en nærmest uoverskuelige opgave, hvis man skal sætte sig ind i det hele.

Derfor er det også de færreste, der kaster sig over at lave hele projektet fra bunden selv. For særligt fundamenter og lignende er ikke noget, man bare lige gør. På samme måde gælder det, når det kommer til alle ydervægge og tag. Heldigvis er der masser af hjælp at hente i denne proces.

Hos Hadbjerg Mur og Beton har vi stor erfaring med alle dele af husbyggerier. Alt fra kloaker til fundamenter samt alt det, der ligger over jorden. For selvom alt det grove er vigtigt, så er det for de fleste mere spændende at bruge kræfter på, hvordan huset kommer til at se ud indeni.

Vi sørger for det tunge arbejde

Går du med et byggeprojekt i tankerne, så står vi klar med en hjælpende hånd til at gøre din drøm til virkelighed. Vi kaster os gerne over alt det basale, der skal til, for at et hus bliver funktionelt. Så kan du i stedet koncentrere dig om, hvordan du ønsker at indrette dig, så dit nye hus kan blive til et hjem.

Mere konkret står vi klar til at hjælpe dig med alt fra kloakering og fundamenter, til murerarbejde, samt gulv- og taglægning. Med andre ord alt det, der gør et hus funktionsdygtigt. På den måde er du sikret, at dit hus står på et solidt fundament, der kan modstå vægten fra murene samt fra de ting, du måtte ønske at fylde i dine rum.

I samarbejde med vores betroede partnere sørger vi for, at du får et råhus, præcis som du ønsker det. Det vigtigste for os er at høre dine ønsker, og gøre vores bedste for at imødekomme dem. Generelt vægter vi den løbende kommunikation højt. Så skulle der mod forventning være et ønske, vi ikke kan opfylde, så sørger vi for sammen at finde det bedste alternativ.

Vi klarer det essentielle

Raahuse hos hmb ApS

Når du vælger Hadbjerg Mur og Beton, vælger du også kvalitet og sikkerhed for et ordentligt stykke arbejde. For det handler ikke kun om at sørge for, at huset ikke falder sammen i stormvejr, eller at taget er tæt, når himlen åbner sig.

Vi sørger også for, at fundamenter og sokler bliver lavet professionelt, så kulde og fugt ikke trækker op i væggene med årene. Derudover sikrer vi, at der ikke kommer sætningsskader i huset som følge af, at jorden under fundamentet ikke har en tilstrækkelig bæreevne.

Så står du med planer om et nybyggerprojekt, så står Hadbjerg Mur og Beton klar til at hjælpe dig godt i gang.

Få mere information om råhuse

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig snarest. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.

GDPR-accept