jQuery(function ($) { $( document ).ready(function() { $(“.button-ga”).on(“click”, function(e){ var id = e.target.id; ga(‘send’, ‘event’, ‘Click’, ‘Kontakt’); }); }); });

Understøbning af fundament

Understøt dit gamle fundament

Understøt dit gamle fundament

Skal du i gang med en større ombygning af din bolig, kan det blive nødvendigt at sikre sig, at dit nuværende fundament kan modstå de nye belastninger, du udsætter det for. Hvis du eksempelvis øger vægten på bestemte dele af fundamentet, kan du risikere, at det giver sætningsskader, hvilket typisk viser sig i form af revner i vægge og fundament.

Disse problemer kan du komme til livs, hvis du får lavet en understøbning af fundamentet. Det betyder i alt sin enkelthed, at der bliver lavet et nyt fundament, der understøtter det gamle, men som samtidig sikrer dig mod sætningsskader.

Hos Hadbjerg Mur og Beton ved vi, hvad der skal til for at sikre dit hus mod sætningsskader. Vi har mange års erfaring med denne type opgaver, og hjælper også gerne dig sikkert igennem dit byggeprojekt.

Behov for mere plads?

Måske går du med planer om at udbygge din kælder, så du kan få større gavn af de kvadratmeter, du har under dit hus. Det kræver naturligvis, at du graver din kælder dybere, hvilket kræver en del overvejelser samt et grundigt forarbejde.

Du skal blandt andet gøre dig klart, hvilken jordbund dit hus er bygget på. Det har nemlig betydning for, hvordan din nye understøbning af fundamentet skal laves. Jordbunden risikerer nemlig at være blødere i den ene ende af huset, og hvis man ikke tager højde for dette, kan det i værste fald betyde sætningsskader på huset.

Derfor er det vigtigt, at du får et sæt professionelle øjne på projektet, inden selve arbejdet går i gang. Hos Hadbjerg Mur og Beton er vi klar til at rådgive dig fra start til slut. Vi ved, hvordan vi sikrer dit hus bedst muligt, samt hvordan vi skal gribe projektet an, så dit fundament ikke tager skade undervejs i byggeriet.

Den komplette løsning

Komplet løsning hos hmb

Hvis du alligevel står og skal grave ud, kan der være en del ekstra ting, der kan være værd at overveje, når nu du allerede er i gang. Bor du eksempelvis i et hus af ældre dato, kan dine kloaker være slidte og måske endda trænge til en udskiftning. Det kan også være, du får behov for en anden form for kloakering i din nye udbygning. Uanset hvad, er det oplagt at få styr på dine kloaker, når du alligevel er i gang med at grave ud.

Hvis du vælger at rådføre dig med Hadbjerg Mur og Beton, inden du går i gang med de store ombygninger, sikrer du dig samtidig, at du kommer hele vejen rundt om byggeriet. Naturligvis vil vi have dine ønsker i fokus for at sikre os, at du får den løsning, du drømmer om.

Så uanset om du ønsker at lave en tilbygning på dit eksisterende fundament eller vil grave ud til mere kælderplads, skal du nøje overveje, hvad det betyder for dit fundament. En understøbning vil i mange tilfælde være nødvendig, hvis du vil fremtidssikre dit hus mod sætningsskader.

Derfor står vi altid klar til at rådgive dig både før, under og efter et større byggeprojekt, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Få mere information om understøbning af fundamenter

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig snarest. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.

GDPR-accept