jQuery(function ($) { $( document ).ready(function() { $(“.button-ga”).on(“click”, function(e){ var id = e.target.id; ga(‘send’, ‘event’, ‘Click’, ‘Kontakt’); }); }); });

Rottebekæmpelse

Spær rotternes adgang til dit hjem

Rottebekæmpelse

Rotter er sjældent en velkommen gæst i de danske hjem. Desværre er det ikke ualmindeligt, at de lodne væsner fra tid til anden finder vej ind i danskernes huse. Heldigvis kan vi hos Hadbjerg Mur og Beton hjælpe dig med at få bugt med problemet hurtigt og effektivt.

Det er generelt aldrig rart med ubudne gæster i sit hjem, men særligt rotter er ikke noget, man har lyst til finde. For ikke nok med at rotterne for nogle kan virke skræmmende, så udgør de også en sundhedsmæssig risiko, blandet andet grundet deres normale ophold i kloakkerne.

Der er derfor god grund til at få sat gang i en effektiv rottebekæmpelse, hvis uheldet er ude. På den måde kan du sikre dig, at rotternes indgang bliver lukket, og at det bliver sidste gang, rotterne finder vej til din bolig.

Kloakkerne skal være i orden

Rotteproblemer udspringer som regel af et problem med dine kloaker. Derfor er det en god ide at få nogen til at se nærmere på dem, hvis der skal sættes gang i noget rottebekæmpelse.

Da vi hos Hadbjerg Mur og Beton også udfører en lang række kloakeringsopgaver, har vi også udstyret til at kigge dine kloaker grundigt efter i sømmene. Det kan blandt andet ske ved, at vi laver en TV-inspektion, hvor vi ved hjælp af et lille kamera, kan kigge direkte ned i dine rør og finde frem til eventuelle problemer.

Der kan være mange forskellige årsager til, at rotterne har fundet vej til netop dit hjem. Vi har dog bekæmpet rotter i en årrække og har derfor et indgående kendskab til de problemer, der typisk fører til rottebesøg. Og den erfaring gør vi brug af, når vi skal bekæmpe rotter i dit hjem.

Pænt farvel, ikke på gensyn

Farvel til rotterne

Førsteprioriteten er naturligvis altid en effektiv bekæmpelse af de rotter, der allerede har fundet vej indenfor dine vægge. Men derefter er det vigtigt at finde ud af, hvor og hvordan de kom ind. På den måde kan vi nemlig sørge for at få lukket den dør for altid.

Vores dygtige kloakmester sørger for at reparere de skader, der måtte være på dine rør eller afløb. Desuden ser han gerne nærmere på, om der kunne være andre huller, der skal fixes, så dit hjem også fremadrettet kan blive rottefrit.

Da ikke to hjem er ens, kræver det også forskellige tiltag at lave en effektiv rottebekæmpelse. Vi står derfor klar til at rådgive dig, så du får den vejledning, du skal bruge for at forhindre rottebesøg for altid.

Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for rottebekæmpelse, eller hvis du vil sikre dig, at du aldrig får det.

 

 

Få mere information om rottebekæmpelse

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig snarest. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.

GDPR-accept