jQuery(function ($) { $( document ).ready(function() { $(“.button-ga”).on(“click”, function(e){ var id = e.target.id; ga(‘send’, ‘event’, ‘Click’, ‘Kontakt’); }); }); });

Fundamenter og sokler

Lad os støbe fundamentet og soklen

Hmb støber dit fundament

Fundamenter og sokler er to sider af samme sag. Kort sagt er soklen den del af fundamentet, der er over jorden, mens alt det under jorden betegnes som fundamentet.

Da fundamentet er den bund, din bygning hviler på, giver det sig selv, at det er vigtigt, at der er fuldstændig styr på, hvordan fundamentet er lavet. For uanset hvor godt du laver resten af huset, kan det hele være spildt arbejde, hvis dit fundament ikke har samme kvalitet.

Vælger du at få Hadbjerg Mur og Beton til at stå for fundamentet til dine bygninger, er der garanti for, at du får et solidt udgangspunkt for dit videre byggeri. Vi ved, hvad der skal til for at fundament og sokkel får den nødvendige modstandsdygtighed, så det kan holde til den belastning, den pågældende bygning vil have.

Det rette fundament til dit hus

Der er flere ting, der skal medregnes, når man skal støbe fundamentet til en ny bygning. Blandt andet spiller jordbundsforholdene en stor rolle. Det er vigtigt at vide, om jorden er tør eller våd på stedet for på den måde at sikre sig mod sætningsskader senere hen.

Bliver der ikke taget højde for dette, risikerer du, at fundamentet sætter sig, fordi jorden under fundamentet ikke har tilstrækkelig bæreevne. Og da jordbunden kan variere meget fra sted til sted, er det vigtigt at tage højde for alle de forhold, der gør sig gældende på netop din byggegrund.

Det er derfor altid en god ide at rådføre sig med professionelle entreprenører, inden man går i gang med et nyt byggeprojekt. Vælger du Hadbjerg Mur og Beton, er du sikret en helstøbt løsning. Vi kan både rådgive om og udføre selve støbningen af fundamentet, og på den måde sikre, at der er taget højde alle tænkelige udfordringer.

Sætningsskader og udbedring

Fundament skader

Der kan være flere årsager til, at et fundament over tid kan sprække eller sætte sig. Det kan blandt andet skyldes, at det ikke er gravet dybt nok ned, og at frosten derfor skubber til fundamentet, når det bliver koldt. Dette er ikke et ualmindeligt scenarie på ældre huse.

Derudover kan det have betydning, om der er kælder under hele huset, samt hvordan dine eventuelle dræn er placeret. Alt sammen har nemlig indflydelse på, hvor meget fugt, der er i jorden. Og hvis fundamentet ikke er tilpasset til de forskellige dybder, kan det føre til skader.

Skulle uheldet være ude, er det dog stadig muligt at gøre skaden god igen. Det kan ske ved understøbning af fundamentet, hvor der støbes et nyt fundament under det eksisterende, for at forhindre yderligere skader. Dette kan vi hos Hadbjerg Mur og Beton også være behjælpelige med.

Så uanset hvornår i processen du ønsker rådgivning, står vi altid klar til at hjælpe dig godt videre.

Få mere information om fundament og sokler

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig snarest. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.

GDPR-accept