jQuery(function ($) { $( document ).ready(function() { $(“.button-ga”).on(“click”, function(e){ var id = e.target.id; ga(‘send’, ‘event’, ‘Click’, ‘Kontakt’); }); }); });

Kloakarbejde

Kloakarbejde i og omkring Århus

Kloakarbejde i Aarhus

Når du vælger at bruge Hadbjerg Mur og Beton som samarbejdspartner, vælger du en partner, der står for høj kvalitet. Vi har mange års erfaring med kloakarbejde, hvilket sikrer, at vi kan lave et ordentligt stykke arbejde for vores kunder. Samtidig følger vi konstant udviklingen inden for vores område, så vi hele tiden er opdateret på den nyeste teknologi. Sammenholdt med vores vilje til at investere i det nødvendige udstyr, er vi klar til at påtage os enhver form for kloakarbejde.

Vi står klar til at rådgive dig fra start til slut. Samtidig sørger vi også meget gerne for løbende at holde din kloak ren og i god stand, så du undgår skader på dine rør. Hvis du løbende sørger for at vedligeholde dine kloaker, kan du tage mange problemer i opløbet, inden de opstår. Skulle problemerne være opstået, står vi også klar til at hjælpe akut, for hurtigt at få løst dit problem.

Kloakseparering

I en tid hvor kraftige regnskyl ser ud til at blive en tilbagevendende begivenhed, kan kloakkerne komme på overarbejde. Det kan i sidste ende betyde oversvømmelser. Derfor kan det være en god ide at få lavet en kloakseparering. På den måde skiller du spildevand fra husholdningen og regnvand, så alt vandet ikke skal løbe gennem det samme rør. På den måde lettes trykket på kloakken, hvilket kan forebygge oversvømmelser og spildevand i kælderen. Dertil kommer en miljømæssig bonus, da det er lettere for rensningsanlæggene at håndtere spildevandet, hvis kloakkerne er separeret.

For at kloaksepareringen kan lade sig gøre, kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at grave den gamle kloak op og i stedet udskifte den med to rør – et til spildevand og et til regnvand. Derefter skal spildevandet tilknyttes spildevandsbrønden, mens regnvand enten kan ledes til en regnvandsbrønd eller føres til faskiner, der sikrer at regnvandet siver ned i jorden.

Sidstnævnte kræver dog en tilladelse fra din kommune. Vi udfører naturligvis med glæde selve kloaksepareringen.

Opgravningsfri reparation

Opgravningsfri kloak reparation

Vi udfører desuden både slamsugning og højtryksrensning af alle typer rør og ledninger, så vi kan holde dine kloaker rene og i god stand. Skulle der være sket skader på dine kloaker, kan vi i nogle tilfælde også lave reparationer uden at skulle grave dine rør op. Vi udfører nemlig strømpeforing, hvilket gør det muligt for os at lave reparationer fra jorden. Vores specialværktøj gør det muligt, og det kan spare dig både tid og penge. Derudover er det et effektivt værktøj i forbindelse med rottebekæmpelse.

 

Få mere information om kloakarbejde

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig snarest. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.

GDPR-accept