jQuery(function ($) { $( document ).ready(function() { $(“.button-ga”).on(“click”, function(e){ var id = e.target.id; ga(‘send’, ‘event’, ‘Click’, ‘Kontakt’); }); }); });

Job og karriere hos Hadbjerg Mur og Beton

Job hos Hadbjerg Mur og Beton

Vi synes, det skal være rart at gå på arbejde, og derfor gør vi meget for, at vores medarbejdere har det godt, og at sammenholdet i virksomheden er stærkt. En god team spirit giver det bedste og mest effektive miljø at arbejde i, og det kommer alle til gode.

Derfor har vi regelmæssige arrangementer, som bliver arrangeret af medarbejderne selv, som kan give den ekstra holdånd og motivation til at møde kollegerne med højt humør.

Arbejdsglæde handler selvfølgelig ikke kun om teambuilding. Professionel stolthed betyder eksempelvis også noget, og den har vi rigeligt af hos Hadbjerg Mur og Beton. Vi udfører altid opgaverne med fokus på kvalitet.

For at kunne levere det bedste resultat, skal man også have udstyret i orden, og derfor sikrer vi os altid, at vores medarbejdere har adgang til værktøj og udstyr af højeste kvalitet. Vi holder vores maskinpark opdateret, og vi giver vores medarbejdere det, de skal bruge for at være den bedste udgave af sit arbejdsmæssige jeg.

Vi tager ansvar for mennesker

Hos Hadbjerg Mur og Beton tager vi et ansvar i forhold til det samfund vi lever i, og de mennesker, der er omkring os. Det gælder naturligvis også for de medarbejdere, vi har i folden.

Vi ved godt, der kan opstå udfordringer i livet, og vi forsøger så vidt muligt at indrette arbejdet, så vi kan få mest muligt ud af vores medarbejdere. Måske der skal noget andet værktøj til, for at en medarbejder kan udføre et arbejde, han eller hun kunne tidligere, så undersøger vi muligheden for at få skaffet det nye stykke værktøj.

Hos os er der ordentlige vilkår for alle vores medarbejdere. Også dem, der stammer fra et andet land. Vi har samarbejdet med fagforbundet 3F om at sikre, at alle medarbejdere fra andre lande arbejder under ordentlige forhold og overenskomst, uanset om det er vikararbejde eller fastansættelse.

De glade medarbejdere bliver og bliver dygtigere

Vi har generelt lange ansættelser for branchen, og det tolker vi som om, at vi prioriterer rigtigt. Det skal være rart at gå på arbejde, og det kan vores medarbejdere mærke – derfor bliver de fleste i virksomheden i lang tid.

Hos Hadbjerg Mur og Beton har man også mulighed for at udvikle sig og blive dygtigere, hvis man ønsker at udvide sine horisonter.

Man får opbakning til sine projekter, så vidt det er muligt, og man kan få ansvar med den fornødne support og opbakning, som kan være med til at gøre medarbejderen endnu bedre.

Det får vi som virksomhed selvfølgelig gavn af, fordi vi kontinuerligt bliver bedre og bedre, men det betyder også, at kvaliteten af det arbejde, vi udfører, stiger for hver erfaring, vi gør os.