jQuery(function ($) { $( document ).ready(function() { $(“.button-ga”).on(“click”, function(e){ var id = e.target.id; ga(‘send’, ‘event’, ‘Click’, ‘Kontakt’); }); }); });

Entrepriser

Vi udfører alt inden for entrepriser

Hmb aps entrepriser

Går du med planer om at anlægge ny terrasse, rive bygninger ned eller skal du have gravet ud til en ny indkørsel? Uanset hvilke byggeopgaver du står med, er vi klar til at hjælpe dig hos Hadbjerg Mur og Beton. Uanset om der er tale om en fagentreprise eller en hovedentreprise, er vi klar til at sikre den højeste kvalitet i det arbejde vi udfører.

Ønsker du en totalentreprise, vil vi hellere end gerne hjælpe med at føre dine planer ud i livet fra de første tegninger, til den sidste sten er lagt.

Vi har mange års erfaring med forskellige former for entrepriser, og sætter en stor ære i at sikre, at kvaliteten altid er i top. Derfor udvælger vi vores samarbejdspartnere nøje, så vi er sikre på, at de kan levere på samme høje niveau, som vi forventer af os selv.

Vi er med dig hele vejen

hmb er med dig hele vejen

Vi lægger stor vægt på, at vi er i løbende kontakt med vores kunder undervejs i hele byggeprocessen. Det gør vi for at sikre os, at vi hele tiden arbejder mod et fælles mål. Vi ønsker at aflevere et produkt, som er præcis efter kundernes behov.

Derfor har vi også investeret i noget af det mest moderne udstyr, der sammenholdt med vores IT-systemer vil sørge for at holde vores kunder opdateret undervejs i hele projektet. På den måde sikrer vi, at vi får løst eventuelle problemer i opløbet, så det ikke går ud over det endelige projekt.

Det kan rent praktisk foregå ved, at vi dokumenterer alle vores opgaver løbende. Så hvis vi eksempelvis har lavet en udgravning, vil vores medarbejdere straks dokumentere det færdige arbejde. Hvis vores kunder mod forventning skulle være utilfredse med resultatet, kan vi rette det med det samme.

Det kan spare dig for en masse tid, fordi du ikke behøver at vente til byggemøder eller lignende, før du får indflydelse på processen. Derudover kan det spare os og dig penge, når vi hurtigt kan få afklaret, hvordan et eventuelt problem skal løses, så begge parter er tilfredse. Så skal vi ikke sende vores medarbejdere til samme sted flere gange blot for at rette fejl.

Få mere information om entrepriser

Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig snarest. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.

GDPR-accept