jQuery(function ($) { $( document ).ready(function() { $(“.button-ga”).on(“click”, function(e){ var id = e.target.id; ga(‘send’, ‘event’, ‘Click’, ‘Kontakt’); }); }); });

Vi har fået ny hjemmeside, som vi har glædet os meget til at vise frem. Her på siden er brugervenligheden i top, og det har været enormt vigtigt for os at have fokus på, at det skal være nemt og enkelt at navigere rundt på vores nye hjemmeside – uanset om man tilgår den fra mobiltelefonen, tabletten eller fra computeren.

Her på siden kan I læse om vores historie og kompetencer samtidig med, at I kan finde stillingsopslag under vores job og karriere menupunkt. Det er desuden muligt at få et indblik i de ydelser vi tilbyder til vores kunder hvilket blandt andet omfatter jordarbejde, tv-inspektion og fundamentunderstøbning.

Her på bloggen vil vi løbende opdatere med interessante nyheder fra virksomheden eller andet relevant fra vores branche. Det er desuden altid muligt at kontakte os ved hjælp af sidens kontaktformular, hvis man har spørgsmål eller ønsker at blive kontaktet af os.

Endnu et skridt i vores digitale udvikling

Det er vigtigt for os at have en god og moderne hjemmeside, da vi gerne vil være en af de entreprenørvirksomheder, der går forrest, når det kommer til teknologisk udvikling. Hjemmesiden matcher på den måde vores teknologiske ambitioner.

I vores daglige arbejder benytter vi blandt andet teknologien til at styre processen, så alle faggrupper der er en del af projektet hele tiden har overblikket. På den måde undgår vi misforståelse, og sikrer os, at de projekter vi arbejder med altid er så effektive som muligt.

Vores nye hjemmeside imødekommer således vores mål om at have en moderne og digital tilgang til entreprenørfaget, hvilket vi er rigtigt stolte af.

Ny hjemmeside samme fokus og værdier

På trods af moderne teknologi og en digital tankegang, har vi stadig det samme fokus hos Hadbjerg Mur & Beton. Vi er en alsidig entreprenørvirksomhed, der altid har høj kvalitet og etik i højsædet.

Teknologien hjælper os med hele tiden at holde kvaliteten i top, så vi sikrer os, at slutproduktet er noget både vi og vores kunder kan være stolte af.

Vi har hos Hadbjerg Mur & Beton desuden stadig de menneskelige værdier i bevidstheden, og vi er stolte af både at være medlem af brancheforeningen og Byggaranti, som er med til at sikrer vores kunder, når de får udført et stykke arbejde.

Vores fokus og værdier skinner igennem både i vores daglige gang og i vores resultater. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt, da det er afgørende for, at de altid kan levere de bedste resultater.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende snak om et eventuelt projekt kan du bruge vores kontaktformular. Du kan også læse mere om alle de forskellige facetter af de ydelser som vi tilbyder lige her.