jQuery(function ($) { $( document ).ready(function() { $(“.button-ga”).on(“click”, function(e){ var id = e.target.id; ga(‘send’, ‘event’, ‘Click’, ‘Kontakt’); }); }); });

Hvis du oplever problemer med din kloak, så opdager du det sandsynligvis ikke, fordi du kan se, at kloakken er gået i stykker på den ene eller anden måde. Derimod vil det typisk være nogle konsekvenser af en ødelagt kloak, der leder dig på sporet af et problem.

Blandt de mest almindelige symptomer kan nævnes oversvømmede afløb eller en grim lugt fra kloakkerne. I nogle tilfælde vil problemet være til at få øje på, hvis man piller riste eller lignende af. Dog er det langt fra altid, at problemerne er opstået et sted, hvor du har nem adgang til det.

Derfor kan du ende i en situation, hvor du ved, at der er et problem, men ikke kan finde ud af, hvor problemet er opstået. Heldigvis kan vi hjælpe dig.

Vi kan se ned i dine rør

Står du i en situation, hvor dine kloakker er i stykker, uden du kan finde frem til hvor, så er det en god ide at få et sæt professionelle øjne på sagen.

En måde at finde frem til problemet på er ved at foretage en tv-inspektion. I praksis betyder det at sende et lille kamera igennem dine rør. Grundet størrelsen på kameraet kan vi se meget dybere ned i dine rør, end man kan se med det blotte øje. Det giver os nogle unikke muligheder for at finde frem til problemet, så du ved, hvad der ligger til grund for de gener, du oplever.

Fordi vores tv-operatører har flere års erfaring indenfor området, samt det bedste udstyr, ved de, hvad de skal kigge efter. Derudover er de naturligvis klar til at give dig råd og vejledning om, hvordan du kommer problemet til livs.

Vi udbedrer skaderne

Én ting er, at vi kan finde frem til skaderne, men det er selvfølgelig ikke til megen hjælp, hvis de ikke bliver rettet op. Derfor står vi også klar med en hjælpende hånd, når vi har fundet frem til, hvad problemet er.

Vi kan stå for selve reparationen af rørene, såfremt en sådan er nødvendig. Derudover er vi klar til at hjælpe dig at anmelde skaden, samt at stå for kontakten til dit forsikringsselskab.

Vi hjælper dig med andre ord fra start til slut, og er med dig hele vejen. På den måde er vi din sikkerhed for, at du får professionel hjælp gennem hele processen.